Kupi Dobru torbu

Blog Dobre torbe

Prvih 6 meseci poslovanja je ključno za pokretanje svakog biznisa, to je trenutak kada vas svi biznis konsultanti savetuju da se osvrnete na rezultate vašeg poslovanja i zajedno sa timom odlučite kako ćete dalje razvijati vaše preduzeće.

Kao i sa svakim drugim biznisom, prvih 6 meseci poslovanja Dobre torbe je za nas bilo uzbudljivo i emotivno iskustvo, tokom kojeg je ceo tim učio i predano radio na prevazilaženju svih poteškoća i postizanju prvih uspeha.

 Fenomenalan je osećaj osvrnuti se na ovaj period i uvideti da su sve neprospavane noći, uloženo vreme i upornost imali smisla. Ostvarili smo postavljene ciljeve - Dobra torba je postala prepoznatljiv brend i postigla planirani obim prodaje. Najviše smo ponosni jer smo uspeli da obezbedimo zaradu za 11 žena bez stalnog zaposlenja i redovnih prihoda i da osnažimo 5 ženskih udruženja koja okupljaju žene uključene u proizvodnju.

Zahvaljujući ovim rezultatima, Dobra torba je prepoznata kao dobar i održiv model socijalnog preduzetništva i ekonomskog osnaživanja žena. Sve to nam bez sumnje daje dodatnu snagu i motivaciju da još hrabrije koračamo ka daljem osvajanju tržišta, kako bismo omogućili većem broju žena da postanu deo porodice Dobre torbe.

Kako je izgledalo naše poslovanje u periodu 1. mart - 1. septembar 2013. godine i koje smo rezultate postigli, pogledajte u infografiku ispod.

Infografik je dizajnirao Vjeko Sumic, stalni član našeg kreativnog tima, čija su dizajn rešenja sigurno doprinela svim našim uspesima. Hvala Vjeko!