Kupi Dobru torbu

Blog Dobre torbe

Dobra torba u Mentorskoj šetnji

Dobra torba ima nove partnerke! Na poslednjoj Mentorskoj šetnji kojom je završen prošlogodišnji ciklus programa „Podeli svoje znanje - postani mentorka“, Dobra torba je „prošetala“ zajedno sa učenicama i njihovim mentorkama. Sa ciljem profesionalnog usavršavanja i ekonomskog osnaživanja žena, ovaj program povezuje mlade liderke na početku karijere sa mentorkama iz različitih oblasti, a u Srbiji ga realizuju Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, ERSTE banka, Organizacija za evropsku bezbednost (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji.

Opširnije...

Dobra torba u Japanu!

Iz dana u dan Dobra torba osvaja nova prostranstva i odlazi na sve egzotičnija mesta. Ovog puta, zahvaljujući svom konceptu socijalnog preduzeća koje u proizvodnju torbe uključuje nezaposlene žene iz siromašnih sredina, Dobra torba je osvojila srce i jedne Japanke. Akiko Maeda Jovanović već 7 godina živi u Beogradu i uređuje sajt Serbian Walker, namenjen japanskim turistima koji žele da upoznaju Srbiju. Zahvaljujući njenoj ideji i onlajn shopu, turisti iz dalekog Japana mogu da preko Serbian Walker sajta kupe Dobru torbu sa veoma simpatičnim brendingom!

Opširnije...

UNICEF Srbija nosi Dobru torbu

Deca su svima važna! Zato je i Dobra Torba, pored predstavnika organizacija koje se bave društveno odgovornim poslovanjem i predstavnika biznis sektora, bila jedna od "učesnica" sastanka i konsultacija o društveno odgovornom poslovanju sa fokusom na decu koje je organizovao UNICEF Srbija.

Opširnije...